Cine suntem

Scurta prezentare

De cand suntem pe piata, am oferit clientilor nostri servicii prompte si de calitate, cu personal calificat in domeniu. Firma noastra a venit intotdeauna cu solutii si rezolvari de un insemnat profesionalism in contextul respectarii intocmai a legislatiei in domeniu, legislatie cu care suntem la curent in permanenta.

Noi consideram ca numai lucrarile de specialitate valoroase si utile isi au aplicabilitate fara niciun fel de efect cu caracter negativ. Intotdeauna, firma noastra are in vedere ca lucarile sa fie intocmite cu simt de raspundere si de aceea ne-am impus deviza "executam orice lucrare ca si pentru noi insine".


Peste
100 proiecteMasuratori cadastrale apartamente


Echipamente si software in dotare

SISTEM GPS SOUTH S82V

Producatorul de echipamente si sisteme GPS South este devotat in a aduce cele mai avansate si moderne concepte si produse aproape de utilizatori.

Incorporand cele mai noi tehnologii si concepte din domeniul sistemelor de pozitionare globala, sistemele GNSS din seria RTK S82V, permit popularizarea solutiilor high-end GPS catre utilizatori si ii ajuta pe acestia sa realizeze foarte usor si precis lucrarile de topografie dorite.

Cel mai nou receptor South S82V este construit in jurul celei mai performante tehnologii GNSS, utilizand pentru aceasta placuta Pacific Crest (a Trimble Company) BD970.

Acest lucru permite receptia semnalului GPS L1, L2, L2C si L5, a semnalului GLONASS L1, L2, a semnalului SBAS si a viitoarelor semnale GALILEO si COMPAS.

SOFTWARE SIERRA TOPKO 2009

Topko este un program pentru managementul lucrarilor topografice care ofera unelte sofisticate pentru masuratori topografice si cadastrale si modelarea tridimensionala a terenului. Topko ofera solutii pentru calcule topografice complicate si poate genera profile si sectiuni, modele digitale ale terenului si calcule privind volumul lucrarilor de sapatura-umplutura, etc.

Topko este un program de baza pentru managementul masuratorilor topografice si cadastrale. Datele colectate pot fi importate direct din instrumentele topografice (statii totale si GPS) si apoi procesate pentru a obtine coordonatele punctelor masurate. Functii puternice sunt disponibile pentru editarea datelor, managementul punctelor si solutii pentru toate tipurile de probleme topografice.

"Proiectarea dinamica" aduce actualizarea tuturor elementelor si datelor proiectului dupa orice modificare.

Topko Standard este solutia pentru toate situatiile care au legatura cu managementul modelului digital al terenului, calculul volumelor, nivelment, managementul profilelor si sectiunilor transversale. Proceduri puternice si rapide va permit sa creati modele 3D, sa calculati linii de contur si sa extrageti profile si sectiuni; mai multe metode de calcul de volume din modele 3D si sectiuni transversale sunt incluse.